gülçinci -YeNi-

Mesaj Sayısı : 45 Nerden : elazığ Grubun : maviiii ... : <center><font color=\\\"white\\\"><marquee direction=\\\"left\\\" style=\\\"background:black\\\">Şuanki Puanlarınız...</marquee></font></center> SihiR Puanı : GüÇ Puanı : AteŞ Puanı : ZeKa Puanı : HıZ Puanı : Kayıt tarihi : 07/10/08
 | Konu: BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM Cuma Ekim 10, 2008 12:02 am | |
| arkadaşlar ben 9 ekimde doğdum ve bugün beni doğum günüm bana hediye ne vericeksiniz  | |
|
ayShequL KaRa BüyüCü

Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 27 Nerden : iSTaNßuL || z.ß. Sitedeki Mesleğin : kaRa ßüyüCü (= ... : SihiR Puanı : GüÇ Puanı : AteŞ Puanı : ZeKa Puanı : HıZ Puanı : Kayıt tarihi : 07/12/08
 | |
Büşra*Kemer KaRa BüyüCü

Mesaj Sayısı : 206 Yaş : 25 Nerden : Cemrem'in Gözlerinin Derinliklerinden Grubun : Kötüler Grubu Sitedeki Mesleğin : KARA BÜYÜCÜ ... : SihiR Puanı : GüÇ Puanı : AteŞ Puanı : ZeKa Puanı : HıZ Puanı : Kayıt tarihi : 05/12/08
 | |
cemre_kolik MeleK

Mesaj Sayısı : 164 Nerden : CEMrEmİn KaLbİnDeN ... : <center><font color=\\\"white\\\"><marquee direction=\\\"left\\\" style=\\\"background:black\\\">Şuanki Puanlarınız...</marquee></font></center> SihiR Puanı : GüÇ Puanı : AteŞ Puanı : ZeKa Puanı : HıZ Puanı : Kayıt tarihi : 09/09/08
 | Konu: Geri: BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM Cuma Ara. 19, 2008 4:54 am | |
| - ayShequL demiş ki:
- üzerinden bayaa geçti ama doğum günün kutlu olsun cnm
 _________________  ßenDeKi a$K aLTın miSaLi aqırLıqınCa... ♥ özenTi deiLim..!!asLada oLmm..!! ♥cemre-miLey-seLena-ashLey-brenDa♥ | |
|
xxxdilaraxxx -YeNi-

Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 27 Nerden : İstanbul ... : <center><font color=\\\"white\\\"><marquee direction=\\\"left\\\" style=\\\"background:black\\\">Şuanki Puanlarınız...</marquee></font></center> SihiR Puanı : GüÇ Puanı : AteŞ Puanı : ZeKa Puanı : HıZ Puanı : Kayıt tarihi : 14/06/09
 | Konu: Geri: BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM Paz Haz. 14, 2009 11:44 am | |
| baya oldu ama doğum günün kutlu olsun canım  | |
|